Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστολή ΕΑΚ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ

Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΥΕΤΕ 

Συνάδελφοι,

Γέρακας, 13/9/11

 
Σας εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για τη καθυστέρηση σύγκλισης του Δ.Σ. του Συλλόγου, γιατί μας στέρησε τη δυνατότητα και το πλεονέκτημα της άμεσης πίεσης προς τη Διοίκηση.
Εκτός από το ότι δεν έχει λυθεί κανένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι όλων των Δ/νσεων του κτιρίου μας, έχουμε και συνεχείς μειώσεις αποδοχών, με πιο πρόσφατη την περικοπή του επιδόματoς Ειδ. Συνθηκών, και μάλιστα με απαράδεκτη μεθόδευση, ενώ δεν ξέρουμε και τι άλλο πρέπει να περιμένουμε στη συνέχεια.
Η εντατικοποίηση, οι απλήρωτες υπερωρίες, το outsourcing, οι σύμβουλοι, η εργασιακή αλλά και κτιριακή υποβάθμισή μας, συνεχίζουν αμείωτα, και ενώ κάποια επιδόματα και παροχές έπρεπε να επεκτείνονται, αντίθετα αυτά κόβονται.
Επιχειρήματα για τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία για την Τράπεζα χρησιμοποιούνται μόνο για περικοπές στις αποδοχές των εργαζομένων και όχι για όλους τους άλλους (συμβούλους, εταιρείες, κ.ά.).
Η απάντηση προς τη Διοίκηση θα πρέπει να είναι άμεση, τόσο συνδικαλιστικά, με απεργιακή κινητοποίηση, όσο και νομικά, με ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές.

ΕΑΚ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: