Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή σήμερα προς Γιαννακόπουλο για τη Λέσχη ΣΥΕΤΕ


Προς τον Πρόεδρο του ΣΥΕΤΕ

Αθήνα 14-2-2012


Επανερχόμαστε στο θέμα της Λέσχης του Συλλόγου. Ως γνωστόν, παραμένει κλειστή από 20 Δεκέμβρη και εκκρεμεί το ζήτημα των θέσεων εργασίας των 4 εργαζομένων.
Το ζήτημα απασχολεί πολύ έντονα εκατοντάδες συναδέλφους για ευνόητους λόγους. Όπως ενημερωθήκαμε, παραδόθηκαν 164 υπογραφές εργαζόμενων από το κτίριο της Ακαδημίας, τόσο στη Διοίκηση της Τράπεζας όσο και σε εσάς αυτοπροσώπως, που ζητούν την άμεση επαναλειτουργία της Λέσχης. Επίσης, καταθέτουμε με το ίδιο περιεχόμενο 100 υπογραφές από το κτίριο Σόλωνος και διάφορα κατ/τα.
Υπενθυμίζουμε ότι έχουμε ζητήσει 2 φορές τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο να συζητηθεί το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο ή να συνεδριάσει η γραμματεία της Λέσχης, χωρίς να έχει γίνει τίποτα από το ίδιο. Μόλις μάθαμε ότι οι εργαζόμενες ειδοποιήθηκαν σήμερα να παραλάβουν τις αποζημιώσεις της απόλυσης, που μάλιστα είναι πολύ χαμηλές (1.500 ευρώ περίπου).  Επιμένουμε ότι πρέπει το θέμα να συζητηθεί στο ΔΣ κι εκεί να παρθούν αποφάσεις. Διαμαρτυρόμαστε έντονα για το γεγονός ότι δεν υπάρχει ως ξεχωριστό θέμα στη σύγκληση του ΔΣ στις 14-15 Φλεβάρη και ζητάμε να προστεθεί, πολύ δε περισσότερο αφού απολύονται οι εργαζόμενες.

Για την Πρόταση Προοπτικής

Μαρία Ξιφαρά
Μέλος ΔΣ ΣΥΕΤΕ

Κοινοποίηση: ΔΣ ΣΥΕΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: