Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στην ΕΘΝΟDATA

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟDATA
Αρ. Απ. Μ.Π.Πειρ. 21/10, Α.Μ. 4683, Ειδ.Αρ. 1395
Τηλ. 6984-073435, Web: www.seethnodata.gr ,  email: somateioethnodata@gmail.com

Συναδέλφισσες, -οι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια ακόμη καθοριστική παρέμβαση του σωματείου μας που έφερε αίσια αποτελέσματα.
Στη Δ/νση Κανονιστικής Συμμόρφωσης από την αρχή του χειμώνα οι εργαζόμενοι/ες εργάζονταν σε συνθήκες ψύχους λόγω βλάβης στο σύστημα θέρμανσης,  χρησιμοποιώντας  αερόθερμα σε έναν μεγάλο χώρο αγορασμένα με δικά τους έξοδα για να ζεσταθούν. Παρά τις οχλήσεις της Διεύθυνσης στην αρμόδια υπηρεσία της Τράπεζας, το πρόβλημα παρέμενε άλυτο.
Το σωματείο μας θεωρώντας υποχρέωση της  Τράπεζας να παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας στους υπαλλήλους της, μόνιμους και ενοικιαζόμενους, ανέλαβε δράση: Με ενημέρωση και επιστολή στη διοίκηση της Εθνοdata όπως και προσωπική ενημέρωση του προέδρου του ΣΥΕΤΕ άσκησε πίεση ώστε να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα. Πρόβλημα μηνών λύθηκε μέσα σε μία εβδομάδα χάρη στην δική μας παρέμβαση.
Ευχαριστούμε όσους δραστηριοποιήθηκαν άμεσα και συνετέλεσαν στην επίλυση του προβλήματος.
Συναδέλφισσες, -οι,
Το σωματείο μας υφίσταται εκτός των άλλων για την υπεράσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και την επίλυση των προβλημάτων στο χώρο δουλειάς  μας. Σας καλούμε να  ειδοποιείτε  τα μέλη του ΔΣ για ό,τι πρόβλημα προκύπτει . Καλούμε επίσης και όλους  όσους εργαζόμενους στην Εθνοdata που δεν είναι μέλη, να γραφτούν στο σωματείο μας. 
Όλοι μαζί ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί και μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα.


To ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνοdata
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: