Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Γράμμα συναδέλφου προς Πρόεδρο ΣΥΕΤΕ

From: ΒΗΤΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Sent: Monday, August 27, 2012 9:00 AM
To: ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Subject: RE: ΣΥΕΤΕ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 2012-2015

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,
Για εμάς τους εργαζόμενους, σίγουρα δεν θα είναι καλές οι μέρες και οι εβδομάδες με τις μειώσεις που υπογράψατε στην επιχειρησιακή σύμβαση για τα επόμενα 3 χρόνια. Προσωπικά θα ντρεπόμουνα να υπέγραφα μια τέτοια σύμβαση, όταν είναι γνωστό τοις πάση, ότι οι διοικούντες, τα ανώτατα στελέχη, οι σύμβουλοι, οι διάφοροι παρατρεχάμενοι, χρυσά αγόρια και κορίτσια γέμισαν τις τσέπες του με τεράστια ποσά, (bonus extra bonus stock options-που δημοσιεύτηκαν στο τύπο)- ενώ σε μας πέταξαν τα κοκαλάκια για να γλύψουμε και να έχουμε τη ψευδαίσθηση, ότι γίναμε κι’ εμείς πλούσιοι.
Τουλάχιστον αυτή η επιχειρησιακή σύμβαση, εάν δεν είχε αυξήσεις με βάση το κόστος διαβίωσης δηλαδή τον τρέχοντα τιμάριθμο, θα έπρεπε να έχει μηδενικές αυξήσεις με το ξεπάγωμα των επιδομάτων και να ήταν η ισχύς της για 1 χρόνο.
Μήπως με τα 50 εκατομμύρια η ΕΤΕ θα σωθεί; ‘Όχι βέβαια, αλλά αυτό που θέλει να περάσει, η Διοίκηση της τράπεζας είναι η ηττοπάθεια η αποδοχή και παραδοχή από την πλευρά των εργαζομένων της εξοντωτικής οικονομικής πολιτικής της ντόπιας και ξένης τρόϊκα
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.
Απελπισμένος και ντροπιασμένος εργαζόμενος στην ΕΤΕ.

,

Δεν υπάρχουν σχόλια: