Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Δεν πάρθηκε απόφαση υπέρ της υπογραφής των μειώσεων!

Συνάδελφοι, το ΔΣ τελείωσε αργά το απόγευμα τις 7. Η πρόταση της ΔΗΣΥΕ που υιοθετήθηκε από ΔΑΚΕ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - και πέρασε - ήταν να γίνει συνεδρίαση Προεδρείου τη Δευτέρα όπου οι παρατάξεις να μελετήσουν την εν λόγω τελική πρόταση των μειώσεων και να πουν γνώμες επ αυτής. Εν συνεχεία να γίνει νέα συνάντηση με τη Διοίκηση και το επόμενο ΔΣ του Συλλόγου να γίνει την Παρασκευή 17/8. Είναι μια προσωρινή νίκη ότι δεν ψηφίστηκε η πρόταση για συμφωνία με την Τράπεζα τώρα, αποτέλεσμα της κινητοποίησης των συναδέλφων αυτές τις δύο μέρες μόλις ενημερώθηκαν από την ανακοίνωσή μας. Αρκετά μηνύματα κατέφθασαν στο Σύλλογο, αν και φυσικά δεν αρκούν, όμως ο χρόνος είναι αρκετός για να απαιτηθεί με πιο μαζικό τρόπο να γίνει σεβαστή η απόφαση της Γ Συνέλευσης ότι δεν εξουσιοδοτεί το Συμβούλιο να υπογράψει μειώσεις χωρίς συνέλευση. Αυτό απαιτούσαν και τα κείμενα των συναδέλφων.
Θα εκδώσουμε αναλυτική ανακοίνωση άμεσα επί της πρότασης και των επιχειρημάτων των ΔΗΣΥΕ-ΔΑΚΕ . Να είμαστε όλοι σε επαγρύπνηση.
Συναδελφικά εκ της Πρότασης Προοπτικής.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ

τα στοιχεια που νομιζω ειχαν ζητηθει απο Διοικηση,οπως πχ αριθμος και αμοιβες(και extra οπως πχ καρτες,αυτοκινητα κτλ) εκατονταδων συμβουλων,συνεργατων κτλ(που "προσληφθηκαν" απο εποχης κυριως Αραπογλου μεχρι προσφατα)ολων των βαθμιδων(μικρα,μεσαια,υψηλα,υψηλοτατα golden,silver boys and girls)ΔΟΘΗΚΑΝ?ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ?
ΑΠΛΩΣ ΡΩΤΑΩ........?

Μαρία <Ξιφαρά είπε...

Συνάδελφε το ρωτήσαμε κ εμείς αυτό. μας είπαν ότι μας δόθηκαν. Χθες μας παραδόθηκε στο συμβούλιο μια επιστολή 20-7-2012 της τράπεζας που αναφέρει τέτοια στοιχεία και θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα γιατί είναι προκλητικά! Ισχυρίζονται ότι ο μέσος μισθός ενός Συμβούλου είναι 3.700 ενώ ο μέσος μισθός ενός συναδέλφου ενταγμένου στο προσωπικό είναι 3.400! ΚΙ ΆΛΛΑ ΠΟΛΛΑ..

Ανώνυμος είπε...

Μαρια,
ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
η οποια μειωση(ακομα και αν δεν πειραξει τα συνταξιμα κονδυλια των αποδοχων αλλα ειναι σε διαφορα επιδοματα)ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΚΤΙΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ (ΚΑΠΩΣ ΕΣΤΩ)ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΘΕΜΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ/ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ,ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ GOLDEN BOYS/GIRLS(ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 30-40,ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ-ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΜΙΛΟΥ ΙΣΩΣ 2-3000)ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ(ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ)-ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΛΠΟ ΝΑ "ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ"ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.