Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Επιστολή προς το ΔΣ του ΣΥΕΤΕ για τη στάση του Δ/ντή Δικτύου ΣΤ'

Σήμερα, 6-12-2012, αποστείλαμε επιστολή προς το ΔΣ του ΣΥΕΤΕ σχετικά με την απαράδεκτη στάση του κ. Καντζέλη, διευθυντή δικτύου ΣΤ’, απέναντι σε συναδέλφους αλλά και εκλεγμένους συνδικαλιστές. Ο κος Κάντζέλης ζήτησε με γραπτό του μήνυμα στις 21-11 από τους δ/ντές καταστημάτων της δ/νσης ευθύνης του τα στοιχεία των στελεχών και υπαλλήλων που απασχολούνται στα επενδυτικά προϊόντα και που στα καταστήματά τους είχε επιτευχθεί πολύ μικρό ή μηδενικό αποτέλεσμα στον αντίστοιχο στόχο.
Μέλος του ΔΣ του ΣΥΕΤΕ, που τυγχάνει και Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ, επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον διευθυντή, ρωτώντας για ποιο λόγο γίνονταν απαιτητά τα στοιχεία των συναδέλφων. Ωστόσο, παρά τα δύο τηλεφωνήματα καθώς και τις δύο γραπτές απευθύνσεις, ο ο κύριος Καντζέλης έχει παραλείψει μέχρι και σήμερα (δηλ. 15 μέρες μετά) να ανταποκριθεί στα ερωτήματα της εκπροσώπου μας.  
Τα παραπάνω δυστυχώς, επιβεβαιώνουν κάτι που έχει συζητηθεί πολλάκις στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΕΤΕ με αφορμή και παλιότερες καταγγελίες συναδέλφων για τον ίδιο δ/ντή : ότι ο κύριος Καντζέλης αδιαφορεί για τα δικαιώματα των εργαζομένων και περιφρονεί μέχρι και τους εκλεγμένους εκπροσώπους τους. Ζητήσαμε γι αυτό να τοποθετηθεί δημόσια σύσσωμος ο Σύλλογος και να καταγγείλει παρόμοιες αυταρχικές συμπεριφορές. 
Αλήθεια, η Τράπεζα τέτοιες εντολές έχει δώσει στα στελέχη της; Να αδιαφορούν και να μην επικοινωνούν με τους εκπροσώπους του Συλλόγου; 


Δεν υπάρχουν σχόλια: