Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Για τα οδοιπορικά έξοδα

Συνάδελφοι, δημοσιεύουμε δύο επιστολές που στάλθησαν στο ΣΥΕΤΕ, και σε εμάς. Αφορούν το ζήτημα των οδοιπορικών που κόπηκαν από την Τράπεζα από το Νοέμβρη. Το ίδιο ζήτημα θίξαμε και στη Γενική Συνέλευση του ΣΥΕΤΕ, καθώς και στον απολογισμό του ΣΥΕΤΕ αναφερόταν ότι "σε λίγες μέρες κυκλοφορεί σχετική εγκύκλιος", κάτι που μας έχει ειπωθεί εδώ και 2 μήνες, ενώ δεν έχει υπάρξει καμιά "επιτυχία" στο σχετικό ζήτημα και δεν έχει βγει η σχετική εγκύκλιος.
Εκ της Πρότασης Προοπτικής


ΠΡΟΣ: ΣΥΕΤΕ

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ

26-3-2014
Κύριοι,
 αναφερόμενοι, στην ανακοίνωσή σας της 22/01/2014, με αρ. 101, για τα οδοιπορικά του προσωπικού, θα θέλαμε να ενημερωθούμε σχετικά με τον χρόνο της υλοποίησης της εγκυκλίου που αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πάνω από το 75% του Καταστήματος του Σχηματαρίου (272) ήταν δικαιούχοι της καταβολής των οδοιπορικών εξόδων, διανύοντας καθημερινά αποστάσεις άνω των 30 χλμ , έξοδα που καλούνται από τον Νοέμβριο να τα καταβάλλουν με ίδια συμμετοχή! Και μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει καν, επαρκής συγκοινωνία, οπότε, μπορείτε να αντιληφθείτε το ύψος των εξόδων που καλείται ο κάθε συνάδελφος να καλύψει!

Είχαμε την εντύπωση, αγαπητοί κύριοι, ότι όντως βρέθηκε λύση στο πρόβλημά μας , διαβάζοντας τη συγκεκριμένη ανακοίνωση.
Αν λοιπόν, η ανακοίνωση ήταν αληθής, και δεν είχε κάποιο παραπλανητικό σκοπό, δεν καταλαβαίνουμε για ποιον λόγο δεν υπάρχει κάποιο νεότερο , για ένα θέμα τόσο μείζονος σημασίας  για την καθημερινότητα χιλιάδων συναδέλφων.

Περιμένουμε, λοιπόν, να μας απαντήσετε σχετικά με τον χρόνο καταβολής των οδοιπορικών εξόδων.

Η ΕΑΚ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (272)
ΕΛΕΝΑ-ΝΙΚΟΛ ΤΟΥΣΣΑ   ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το παρόν κείμενο αποστέλλεται και με φαξ με τις υπογραφές των συναδέλφων



Επιστολή 18/3/2014: 
Αγαπητοί συνάδελφοι του ΣΥΕΤΕ,

Στην σχεδόν πριν 2 μήνες ανακοίνωση που εκδώσατε στις 22/1/2014 για τα οδοιπορικά έξοδα κάνετε λόγο για ένα θέμα που αναστάτωσε και ταλαιπώρησε τους συναδέλφους τον τελευταίο καιρό βρήκε λύση.
Ποια λύση βρέθηκε όταν εκκρεμεί η πληρωμή των οδοιπορικών εξόδων των συναδέλφων εδώ και τέσσερις (4) μήνες;
Πως γίνεται σχεδόν 2 ολόκληρους μήνες μετά την ανακοίνωση σας να μην έχει δημοσιευτεί η ειδική εγκύκλιος της Τράπεζας, που σύμφωνα με την ανακοίνωση σας θα δημοσιευοταν τις επόμενες ημέρες ;
Μήπως η ανακοίνωση σας έχει τυπογραφικό λάθος καθώς αντί για επόμενες ημέρες έπρεπε να γράφει επόμενους μήνες;
Μήπως μπορείτε να μας διευκρινίσετε τουλάχιστον αν ο χρόνος αναμονής θα αφορά μονοψήφιο ή διψήφιο αριθμό μηνών;

Συναδελφικά ,
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ (953)


Δεν υπάρχουν σχόλια: