Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Απάντηση της Πρότασης Προοπτικής στο Πρώτο Θέμα


Σε απάντηση δημοσιεύματος του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ που επικαλούνταν σαν πηγή του την τελευταία μας ανακοίνωση (Ξεπέρασε τα όρια η συνδιαλλαγή των ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ με την Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας!), αποστείλαμε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ την παρακάτω επιστολή :

Με αφορμή το δημοσίευμα με τίτλο "Εθνική Τράπεζα: Διακομματικές προσλήψεις παιδιών αρχισυνδικαλιστών" της κ. Μ. Λαμπαδίτη στις 15/7, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής: η Πρόταση Προοπτικής - Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση Εργαζομένων Εθνικής είναι μια εργατική συλλογικότητα που δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στο χώρο της Εθνικής Τράπεζας. Δεν πρόσκειται σε κανένα πολιτικό κόμμα, αλλά όπως αναφέρει και το όνομά της είναι ανεξάρτητη αριστερή. Μπορείτε εσείς κι οι αναγνώστες σας να βρείτε όλες τις θέσεις, ανακοινώσεις, καταγγελίες που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και την τελευταία μας ανακοίνωση στην οποία καταγγέλλουμε τη συνδιαλλαγή των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ με τη Διοίκηση της Εθνικής, στην ιστοσελίδα μας www.protasiprooptikis.blogspot.com. Διευκρινίζουμε ότι στην εν λόγω ανακοίνωσή μας δεν καταγγείλαμε το στέλεχος της ΔΑΣ (ΣΥΡΙΖΑ) και μέλος του προεδρείου που φέρεται να εμπλέκεται σε αντίστοιχες συνδιαλλαγές, όχι γιατί θέλουμε να προστατέψουμε τους "αριστερούς" εργατοπατέρες, αλλά γιατί την ώρα που γραφόταν η ανακοίνωση δεν είχαμε προλάβει να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες που φτάνουν και σε εμάς μέσω τρίτων. Παρακαλούμε όπως επανορθώσετε, μέσω της δημοσίευσης του παρόντος.
Πρόταση Προοπτικής  
ΥΓ: Παράλληλα με τα παραπάνω, δηλώνουμε ότι εκτιμούμε το όψιμο – την ίδια περίοδο που ξανανοίγει η κουβέντα για την αλλαγή του Ν1264/82 - ενδιαφέρον της εφημερίδας σας, αλλά και άλλων ΜΜΕ, για τα σκάνδαλα που αφορούν μεγαλοσυνδικαλιστές, και αφήνουμε τις περιγραφές σας για τα ρουσφέτια που αποκαλύφθηκαν από τις μικρότερες παρατάξεις που έμειναν εκτός «νυμφώνος» ασχολίαστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: