Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Η διεκδίκηση της τήρησης του ωραρίου φέρνει αποτελέσματα

   Η παραβίαση του ωραρίου στα καταστήματα είναι πλέον κοινός τόπος, με διάφορα προσχήματα, με την ανοχή της πλειοψηφίας του Συλλόγου. Πρόσφατο κρούσμα στο κεντρικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης, όπου την Τετάρτη 5/11 κυκλοφόρησε το εξής e-mail στο προσωπικό: «Σας ενημερώνουμε ότι το σύνολο του προσωπικού (εκτός των συναδέλφων του Παραρτήματος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ PREMIUM), την Τρίτη 11.11.2014 καλείται να παρακολουθήσει Παρουσίαση – Σεμινάριο πάνω στις τεχνικές πωλήσεων προϊόντων BANKASSURANCE, στο ισόγειο του κτιρίου του Καταστήματός μας, με ώρα έναρξης της παρουσίασης: 15:00 και διάρκεια 2 ώρες».
  Η αντίδραση συναδέλφων από το κατάστημα, καθώς και η παρέμβαση της εκπροσώπου της Πρότασης Προοπτικής στο ΔΣ του ΣΥΕΤΕ, είχε αποτέλεσμα μια μέρα αργότερα να κυκλοφορήσει νέο e- mail, όπου αναφερόταν ότι   «σε τροποποίηση του από 04.11.2014 σχετικού e-mail, το σεμινάριο θα λάβει χώρα εντός του ωραρίου εργασίας» .

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες. Δεν παραιτούμαστε από τη διεκδίκηση της τήρησης του ωραρίου, δεν χαρίζουμε καμιά υπερωρία. Καλούμε τους συναδέλφους να μας καταγγέλλουν κάθε παρόμοια περίπτωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: