Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Επιστολή - Διαμαρτυρία προς το ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΕΤΕ για τον Αποκλεισμό της Πρότασης Προοπτικής

Προς τον Πρόεδρο του ΣΥΕΤΕ

Προς το ΔΣ του ΣΥΕΤΕ
 Αθήνα 28-4-2015

Συνάδελφοι , συναδέλφισσες,

Ενημερωθήκαμε σήμερα ότι πραγματοποιήθηκε το πρωί συνάντηση του ΣΥΕΤΕ με το Σύλλογο των εργαζομένων πρ. Εθνοντάτα , η οποία είχε κανονιστεί εδώ και αρκετές ημέρες. Η Πρόταση Προοπτικής για άλλη μια φορά δεν ενημερώθηκε ούτε κλήθηκε να συμμετάσχει, ενώ ήταν παρούσες οι 4 παρατάξεις του ΣΥΕΤΕ.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου είναι υποχρεωμένος να τηρεί μια στοιχειωδώς δημοκρατική λειτουργία του ΣΥΕΤΕ . ΔΗΣΥΕ-ΔΑΚΕ που έχουν την πλειοψηφία φέρουν την κύρια ευθύνη για τη μη δημοκρατική λειτουργία του Συλλόγου, όμως ευθύνη υπάρχει σε όλο το Προεδρείο. Είναι εμφανές ότι υπάρχει αποκλεισμός της Πρότασης Προοπτικής, επειδή ενημερώνουμε τους εργαζόμενους.
Τέλος, 5 μήνες μετά τις εκλογές του ΣΥΕΤΕ ακόμα δεν έχουν μοιραστεί αναλογικά οι αποσπάσεις στο Σύλλογο, με αποτέλεσμα η Πρόταση Προοπτικής επίσης να είναι η μόνη παράταξη εκτός αποσπάσεων, παρότι δικαιούμαστε μία βάσει εκλογικού αποτελέσματος.  
Ζητάμε επομένως και πάλι , αίτημα που καταθέσαμε και στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ:  να ενημερώνετε και να καλείτε την κίνησή μας σε όλες τις συναντήσεις του Συλλόγου όπως υποχρεούστε, να μας ενημερώνετε για όλες τις επιστολές των συναδέλφων και των ΕΑΚ προς το ΣΥΕΤΕ, καθώς και άμεσα να μας δοθεί η μία απόσπαση που δικαιούμαστε .

Συναδελφικά
Για την Πρόταση Προοπτικής,

Τα μέλη του ΔΣ ΣΥΕΤΕ

Μαρία Ξιφαρά

Χριστίνα Πανδή

Δεν υπάρχουν σχόλια: